LOVRO MAZALIN

Aktualni prvak Zadar produžio ugovor s igračem kojeg mu je umalo 'oteo' Split

12.06.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Nakon što je KK Zadar, aktualni hrvatski prvak, objavio kako im se iz pridružio bivši kapetan Mate Kalajžić stigla je još jedna lijepa vijest za navijače.

Kako je klub službeno objavio, Lovro Mazalin, jedan od ključnih igrača na putu do obrane naslova prvaka, produžio je ugovor s klubom na još jednu godinu!

Nakon što je klub napustio Arijan Lakić, koji nije mogao odbiti ponudu Partizana, očito je treneru Danijelu Jusupu bilo važno da 26-godišnji košarkaš iz Petrinje produži ugovor.

Nije tajna kako je upravo KK Split pokazao velik interes za Mazalinom i nije jedini klub koji ga je želio. Ali ipak se odlučio ostati u klubu s kojim je osvojio naslov pobjednika Kupa Krešimir Ćosić i postao prvak Hrvatske.

VIDEO sažetak 5. utakmice u prilogu:

KK Zadar - KK Split 93:66, finale doigravanja, 2.6.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Treba reći kako je ljevoruki Mazalin, koji je svoj put započeo u Ciboni kao jedan od najvećih talenata u svom godištu, bio važan kotačić momčadi Danijela Jusupa, u AdmiralBet ABA ligi i domaćem prvenstvu postizao u prosjeku po 10,5 koševa te je pod košem izvrsno surađivao s Lukom Božićem.

Također su iz kluba potvrdili kako se intenzivno radi na slaganju momčadi za sljedeću sezonu te se uskoro mogu očekivati daljnje novosti. No, naravno pitanje svih pitanje je ostaje li u klubu najbolji igrač Luka Božić kojem je istekao ugovor.

  • +48
KK Zadar, proslava titule prvaka Hrvatske, 2.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL