BORBA U SUBOTU

Alen Babić pred izazovom karijere; protivnik mu je Hrgovićev sparing-partner!

03.07.2024 u 08:29

Bionic
Reading

Hrvatski boksač Alen Babić u subotu će u Londonu imati vjerojatno i najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. The Savage za protivnika ima neporaženog Engleza Johnnyja Fishera. Obojica pred ovaj meč obećavaju nokaut

Alen 'Savage' Babić i Johnny Fisher najavljuju žestoki obračun u subotu. Okršaj dvojice fenomenalnih nokautera predvodit će event u Londonu, a obojica obećavaju nokaut.

The Savage pred ovaj meč tvrdi da se osjeća kao kod kuće i da će se Bik iz Romforda jako loše provesti.

'Osjećam se odlično. Uopće ne osjećam da je ovo njegov teren, već kao da sam kod svoje kuće', rekao je Babić i nastavio:

'Da je borba bila prije pola godine jako bih se loše proveo. Sada će biti grozno za njega. Prihvatio je borbu u krivo vrijeme', tvrdi Babić.

Iza hrvatskog boksača je bila veoma teška godina. Neprepoznatljiv je bio u borbi protiv Lukasza Rozanskog u borbi za WBC bridger pojas i nokautiran je nakon svega nekoliko sekundi.

Pao je psihički nakon te borbe. Ipak, kratko je to trajalo, ustao je i počeo trenirati.

'Nisam si smio dopustiti da ostanem sa strane. Ostao sam bez novca, ali sam trenirao svaki dan. Bilo je jako teško prolaziti kroz sve to'.

Babić smatra da će iskustvom u ringu nadmudriti 25-godišnjeg Britanca.

'Prvog teškaša sam nokautirao prije 15 godina, kada je on imao 10-ak godina. Johnny je tip kakav sam ja bio. Ništa mu neće pomoći, navijači, otac. Osjetit će koliko je strašno kada je sam u ringu'.

'Napravio je grešku prihvativši ovu borbu. Znam dobro koliki je teret na njegovim leđima i pod kakvim je pritiskom'.

Sam je sebe hrvatski boksač stavio u poziciju autsajdera.

'Ja sam sam sebe stavio u poziciju autsajdera. Iz te pozicije sam došao do borbe za naslov prvaka svijeta. Je*eš favorita. Johnnyju će biti teško vratiti se kada izgubi ovaj meč'.

Prognozirao je ishod ove borbe.

'Bit će pakao. Kreirat ću mu pakao. Ne zanima me boks, bit će ludilo', poruka je The Savagea.

S druge strane i Johnny Fisher obećava nokaut. Imao je i sparinge sa zakletim neprijateljem Alena Babića, Filipom Hrgovićem.

'Imao sam odličan trening kamp sparirajući s Filipom Hrgovićem u Texasu. Otvorila se mogućnost da se borim s Babićem u srpnju i činilo mi se kao odlična ideja. Nije mu baš mudro da stane uz mene. Veći sam, jači i bolji ratnik', rekao je Fisher i potom je prognozirao meč:

'Očekujte pravi vatromet i nakon toga kinesku hranu za ponijeti', poručio je Britanac.