psk_2

WUNDERKIND

Barcelona bacila oko na otkriće Eura vrijedno 60 milijuna: Možemo to ostvariti

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 08.07.2024 16:42
  • Objavljeno 08.07.2024 u 16:42
Bionic
Reading

Athleticov wunderkind Nico Williams na meti je katalonskog velikana; izlazna klauzula iznosi nešto manje od 60 milijuna eura

Jedan od najboljih igrača Eura u Njemačkoj Nico Williams na meti je Barcelone. Iako je španjolski reprezentativac nedavno produljio ugovor s Athleticom do ljeta 2027., ali ima, kao i svi igrači La Lige, ima izlaznu klauzulu.

Ona trenutno iznosi 58 milijuna eura, što je, dakle, iznos koji bi Barcelona morala izdvojiti želi li otkupiti njegov ugovor. Athletic, kao što je nadaleko poznato, posluje samo s igračima baskijskog podrijetla, tako da nema nikakav imperativ prodaje igrača ispod izlazne klauzule.

Pa ipak, unatoč vijestima da se Katalonci muče s financijama, predsjednik Joan Laporta smatra da Barca može realizirati transfer Nica Williamsa.

'Financijski smo spremni za taj transfer. To je rezultat rada u posljednjim godinama. Možemo ostvariti transfer Nice Williamnsa. Jako mi se sviđa kao igrač, ali sportski direktor Deco i trener Hansi Flick su ti koji odlučuju', rekao je za Catalunya Radio.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal