totalno razočaranje

Real je za njega nudio 100 milijuna eura, a on iz Hajduka odlazi kao veliki promašaj

08.07.2024 u 13:46

Bionic
Reading

HNK Hajduk i Francisco Reis Ferreira Ferro dogovorili su sporazumni raskid ugovora te 27-godišnji stoper od danas više nije igrač 'bilih', objavio je Hajduk

'Ferro je u dva navrata skupio ukupno 32 nastupa za Hajduk, pri tom je postigao dva gola te upisao dvije asistencije za svoje suigrače. S Hajdukom je osvojio dva trofeja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Službeno je debitirao 5. veljače 2022. godine u 4:0 pobjedi protiv Gorice u Velikoj Gorici, a baš u toj utakmici postigao je i svoj prvijenac. Posljednji nastup upisao je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u posljednjoj utakmici prošlog dijela sezone.

Ferro, hvala, želimo ti puno sreće i uspjeha u životu te nastavku nogometne karijere', objavio je Hajduk.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel

Podsjetimo, Ferro (25) stigao je na Poljud prvi put u siječnju 2022. godine te je za 'bile' u toj polusezoni odigrao 14 utakmica i zabio dva gola. Potom se vratio u Benficu koja ga je poslala na posudbu u nizozemski Vitesse. U veljači 2023. godine Ferro je po drugi put 'sletio' na Poljud, Hajduk ga je tada otkupio od Benfice za 550.000 eura, no sad je jasno kako je to bio totalni promašaj.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport

A još u ljeto 2020. godine za njega su se borili Real Madrid i Juventus. Navodno su Portugalci tada propustili fantastičnu priliku jer se spominjalo da bi njegovom prodajom trebali zaraditi čak 100 milijuna eura.

No, karijeru su mu uništile ozljede, a on se nije uspio nametnuti ni u redovima Hajduka. Karijeru bi sada trebao nastaviti u momčadi Estrela da Amadora koja je prošle sezone nakon grčevite borbe izborila ostanak u ligi.