Čudesni Davies

Bayernov tinejdžer iskreno govorio o ostvarenju snova, a onda je ispalio o finalu Lige prvaka jedan podatak koji je zanimljiv kladioničarima

19.08.2020 u 23:57

Bionic
Reading

Plasman nogometaša Bayerna u finale Lige prvaka posebno emotivno proslavio je 19-godišnji Alphonso Davies

Bayern je lako slavio s 3:0 protiv Lyona te je tako izborio finale Lige prvaka u kojem će u nedjelju (21-00) igrati protiv francuskog PSG-a.

Bayern je golovima Sergea Gnabryja u 18. i 33. minuti te Roberta Lewandowskog u 88. minuti susreta nastavio pobjednički niz, a nakon utakmice tinejdžer iz Gane Alphonso Davies, koji je igrački stasao u Kanadi čije državljanstvo ima, jedva je pronalazio prave riječi.

'Znate, za mene je ovo ostvarenje sna. Igram u Ligi prvaka i uspio sam sa svojom momčadi stići do finala! Ništa više od toga ne bih mogao poželjeti. Osjećaj je fantastičan, svi smo sretni i igramo jako dobro. Dečki s kojima igram su u svojim karijerama osvojili sve, ali su i dalje uzbuđeni. Gladni su novih pobjeda', kazao je ovaj sjajni lijevi bek kojeg mnogi smatraju igračem budućnosti.

Iako je tek slavio pobjedu nad Lyonom kazao je i nekoliko riječi o PSG-u s kojim će se u nedjelju njegov Bayern boriti za titulu prvaka Europe.

'PSG je dobra momčad, ali sada ćemo prvo malo proslaviti ovu pobjedu, a odmah nakon toga se koncentrirati na utakmicu koja nas čeka. Bit će to dobra utakmica, bit će golova na njoj. To je ono o čemu svaki nogometaš sanja, da igra protiv najboljih u Europi', dodao je vidno uzbuđeni Davies koji je tako ni sa čime izazvan kladioničarima dao zanimljivu informaciju. Najavio je golijadu!

  • +16
Bayern - Olympique Lyon (polufinale Lige prvaka 2019/20) Izvor: EPA / Autor: Franck Fife / POOL