KLADITE SE PAMETNO

Betprepare.com, hrvatski proizvod na svjetskom tržištu

20.09.2013 u 10:22

Bionic
Reading

Kladitelji širom svijeta na adresi betprepare.com dobili su 'saveznika' u svojoj borbi protiv kladionica. Zahvaljujući informacijama za gotovo sva natjecanja koja se nalaze u ponudi kladionica, više nisu prisiljeni napamet birati oklade

Dvoznak.com, portal koji je pomogao velikom broju igrača iz Hrvatske i regije u ostvarivanju dobitaka na kladionici, 12. rujna postao je 'svjetski igrač'. Naime, tog dana je službeno lansirana internacionalna stranica Dvoznaka na adresiwww.betprepare.com. Sav sadržaj, uključujući i prognoze, gotovo je identičan onome kojeg možete vidjeti na Dvoznaku s razlikom što je preveden na globalno razumljiv engleski jezik.

'Ideja izlaska na internacionalno tržište postoji od prvog dana priprema za Dvoznak.com. Znali smo da ovako sveobuhvatan sadržaj ne postoji nigdje na jednom mjestu, a da interes za time postoji. Već smo na Dvoznaku imali korisnike iz različitih europskih zemalja koji su se služili on-line prevoditeljima kako bi razumjeli naš sadržaj. Sada će im posao biti puno lakši, a njihov broj vjerujemo puno veći', otkriva Tomislav Đerek, vlasnik tvrtke Toma-soft koja stoji iza projekata dvoznak.com i betprepare.com

Izlazak na međunarodno medijsko tržište izazov je sam po sebi, no najveći je zalogaj ipak prilagodba postojećeg sadržaja internacionalnom tržištu. Samim autorima nije poznato postoji li neki sličan primjer u svijetu.

'Količina našeg dnevnog sadržaja u prosjeku premašuje 200-tinjak kartica teksta. Vikendom se brojka zna popeti i preko 500 kartica teksta. S obzirom da tekstovi nastaju večer prije ili tijekom noći, a moraju biti objavljeni na internacionalnoj verziji prije 10 sati ujutro, morali smo osigurati praktički simultano prevođenje', ističe Hrvoje Reljanović, glavni urednik portala.

Kladitelji širom svijeta tako su dobili 'saveznika' u svojoj borbi protiv kladionica. Zahvaljujući informacijama za gotovo sva natjecanja koja se nalaze u ponudi kladionica, više nisu prisiljeni napamet birati oklade. A, vi kada negdje vidite slogan www.betprepare.com - start betting smart, znajte da iza toga stoji hrvatski tim sportskih i kladiteljskih stručnjaka.