JUNAK DANA U ENGLESKOJ

Bilić u euforiji: Ponosan sam, ovo je nešto posebno!

09.08.2015 u 17:44

Bionic
Reading

Slaven Bilić iznimno je zadovoljan nakon što je njegov West Ham priredio senzaciju u 1. kolu Premiershipa, pobjedivši Arsenal na Emiratesu rezultatom 2:0

Hrvatski strateg potvrdio je ove nedjelje da zna što radi u Londonu. Europski neuspjesi sada su prošlost koje se nitko više ne sjeća, nakon što je West Ham ove nedjelje svladao Arsenal na Emiratesu, jednog od kandidata za naslov prvaka u Premiershipu.

Golove su postigli Kouyate i Zarate za 'čekićare', a na užas Arsenea Wengera West Hamu je pripao lokalni derbi te bivši hrvatski izbornik sada gleda ljestvicu lige sa samog vrha.

'Jako smo zadovoljni, ovo je sjajan start za nas. Nisu to samo tri boda, nego osvojena protiv jednog od kandidata za titulu. Ako još dodamo da je to bio londonski derbi, radi se o još većoj pobjedi,' izjavio je sretni Slaven Bilić nakon susreta pa dodao:

'Ovo je zbilja posebno. Ponosan sam na našu igru, posebno u drugom poluvremenu. Znao sam da imamo dobru ekipu i da to imamo i sebi, samo nisamo bio siguran hoćemo li to pokazati. Sam Allardyce mi je ostavio dobru ekipu i dosta kvalitete u njoj. Još uvijek nam fali par igrača, ali imamo šansu obaviti dobar posao u Premiershipu.'

Arsenal 0-2 West Ham UnitedHighlights

Posted by OurMatch.net on 9. kolovoz 2015