SPEKTAKL U LONDONU

Biliću ne dolaze Lovren i Klopp, ali ima tri nove brige

08.02.2016 u 11:26

Bionic
Reading

Pred navijačima West Hama je posljednji dolazak peterostrukog europskog prvaka na njihov Boleyn ground. Od iduće sezone ugošćivat će ga na velikom olimpijskom stadionu

Liverpool će u utorak posljednji put igrati na Upton Parku, a Slavenu Biliću u goste zbog oporavka od operacije sasvim vjerojatno neće doći Jürgen Klopp. Crvene će u uzvratu FA kupa, najavljeno je voditi Kloppov pomoćnik Željko Buvač i neće moći računati na svježe ozlijeđene Dejana Lovrena i Joe Allena.

No, najavljuje se kako bi se baš na tom dvoboju Liverpool trebao izvući iz ralja ozljeda. Trebala bi se vratiti dva najvažnija klupska igrača Coutinho i Sturridge, a u konkurenciju se vraća i napadač Origi. Bit će to neophodna svježa krv posrnulom Liverpoolu koji je postao jedna od najčudljivijih momčadi Europe. U stanju su 'razbiti' u gostima Chelsea i City, no i pokloniti masu bodova slabijim momčadima na svom stadionu.


Ipak, po jednom pitanju imaju veliku konstantu. Ove sezone West Hamu još nisu zabili gol, Slaven Bilić će, ukoliko sutra prođe u kupu dovršiti 'misiju Liverpool' i po tom pitanju kaže:

'Nema nikakvih kalkulacija. Razmišljamo samo o utakmici s Liverpoolom i na teren šaljemo vrlo jaku ekipu. Payet je 'preživio' oštar start za vikend i izbjegao ozljedu, vratio se i Carroll, spreman je i Tomkins... Moramo rotirati zobg gustog ritma utakmica, ali bit ćemo vrlo jaki i spremni za veliku utakmicu,' najavljuje Bilić dvoboj koji je od maksimalne važnosti za oba suparnika.