SPORAZUMNI RASKID

Bivši Hajdukov kapetan i srebrni reprezentativac napustio Zrinjski iz Mostara

24.06.2024 u 19:23

Bionic
Reading

Filip Bradarić pridružio se klubu iz BiH prošlog kolovoza, a Mostar napušta s jednim osvojenim Kupom i 23 službena nastupa

Nogometni klub Zrinjski iz Mostara službeno je obznanio kako Filip Bradarić, nekadašnji hrvatski reprezentativac, više nije član bosansko-hercegovačkog prvoligaša.

'Zrinjski službeno potvrđuje sporazumni raskid ugovora s Filipom Bradarićem. Iskusni, 32-godišnji vezni igrač u Zrinjski je stigao početkom kolovoza prošle godine, a klub napušta s 23 službena nastupa i trofejom pobjednika Kupa', između ostaloga je objavio klub iz Mostara.

Premijerni nastup za Zrinjski Bradarić je upisao u povijesnoj pobjedi protiv AZ Alkmaara od 4:3 u Konferencijskoj ligi. Prošle sezone Zrinjski je osvojio drugo mjesto u bosansko-hercegovačkoj Premijer ligi.

Profesionalnu karijeru Bradarić je počeo u Hajduku, a potpunu afirmaciju je stekao kao igrač Rijeke od 2015. do 2018. godine. Potom je igrao za Cagliari, te je kao član talijanske momčadi bio na posudbama u Hajduku, Celti i Al Ainu. Tijekom 2021. i 2022. godine igrao je za Al Ahli.

Bio je član hrvatske reprezentacije koja je 2018. godine osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu, a ukupno je skupio šest nastupa za reprezentaciju.

sve osim nogometa

Učitavanje...