problematičan lik

Bivši reprezentativac uhićen zbog krađe stvari vrijednih manje od 20 eura

04.10.2024 u 08:47

Bionic
Reading

Nekadašnji danski reprezentativac Nicki Bille (36) opet je završio iza rešetaka. Bivši nogometaš Villarreala, Rayo Vallecana i Rosenborga sad je uhićen zbog pokušaja krađe iz trgovine, ali i zbog prijetnji prodavaču koji ga je uhvatio

Problematični Nicki Bille (36) nastavio je puniti svoj policijski dosje, ovaj je put 'pao' zbog krađe u trgovini, ali najbizarnija je činjenica da je pokušao 'maznuti' robu vrijednu manje od 20 eura!

Zbog vina u tetrapaku, soka i instant juhe koje nije želio platiti Bille je u svoju biografiju upisao novi sukob sa zakonom. Trgovac ga je uhvatio u krađi te ga zadržao do dolaska policije.

'Slomit ću ti čeljust pa ćeš živjeti na jogurtu šest tjedana!', zaprijetio je posrnuli nogometaš trgovcu koji ga je predao danskim policajcima.

No, nije ovo prvi puta da Nicki Bille ima problema sa zakonom.

Prije desetak godina završio je u zatvoru zbog napada na policajca u Kopenhagenu, nakon toga je osuđen zbog fizičkog obračuna sa svojim menadžerom, potom je sudjelovao u masovnoj tučnjavi na Božić tijekom koje je i pucano u njega, a nedavno je zaradio prijavu zbog napada na svoju partnericu.