UPOZORENJE

Boban upozorio Ibrahimovića: Neka pazi što radi, njemu će se na kraju suditi

13.09.2024 u 09:44

Bionic
Reading

Legenda hrvatske nogometne reprezentacije trenutno radi kao stručni komentator za talijanski Sky Sports, a posebno se osvrnuo na ulogu Zlatana Ibrahimovića u svom bivšem klubu

Zvonimir Boban se u velikom intervjuu za Gazzettu Dello Sport osvrnuo na svoj bivši klub Milan i, posebno, ulogu Zlatana Ibrahimovića u rukovođenju.

Boban trenutno radi kao stručni komentator za talijanski Sky Sports, a priznaje kako ni njemu nije potpuno jasno Zlatanova uloga u Milanu. Ibrahimović je nakon završetka nogometne karijere postao poslovni partner vlasnika kluba, firme RedBird. Službeno bi trebao posredovati između igrača i uprave kluba. Međutim...

'Zlatan je genije i bit ću mu zahvalan do kraja života jer se iz ljubavi prema Milanu pristao vratiti, promijenio je noviju povijest kluba i svih nas. Ali sad mi nije jasno što on radi, koje su njegove odgovornosti i na osnovu kojih kompetencije se treba suditi njegov posao', rekao je Boban.

'Nadam se da ih je razumio jer će na kraju biti suđeno njemu, a ne tehničkom direktoru Geoffreyju Moncadu. Toliko se toga moglo izgraditi na temeljima momčadi koja je osvojila titulu i igrala polufinale Lige prvaka, za mene je to bila kolosalna pogreška', dodao je.