OLIMPIJSKI DVOJAC

Braća Sinković nakon plasmana u polufinale: Vjerujemo da ćemo se boriti za zlato!

  • Lu.K./Hina
  • Zadnja izmjena 28.07.2024 14:49
  • Objavljeno 28.07.2024 u 14:49
Bionic
Reading

Valent i Martin Sinković najavili su borbu za zlatnu medalju nakon što su danas izborili nastup u polufinalu olimpijskog turnira u dvojcu bez kormilara

Braća Valent i Martin Sinković u nedjelju su ostvarili plasman u polufinale dvojca bez kormilara na Olimpijskim igrama u Parizu i zadovoljni su što su dobro odveslali utrku te jedva čekaju borbu za finale.

Njih su dvojica pobijedili u kvalifikacijskoj skupini s vremenom 6:35.28 ispred Rumunja Florina Sorina Lehacija i Florina Artenija (6:40.29) i Dovydasa i Domantasa Stankunasa iz Litve (6:44.59).

'Jako smo zadovoljni, dobro smo odveslali utrku. Nismo ništa silili u startu, nego smo kroz sredinu utrke htjeli odraditi što bolje i prezadovoljni smo. Očekivali smo više od Rumunja, ali tko zna kakvi će biti u polufinalu. Sada znamo što treba raditi dalje, imamo iskustva i jedva čekamo polufinale i finale', rekao je Valent Sinković.

'Prva utrka ove godine da mogu reći da sam skroz zadovoljan i to mi jako drago. Vidjet ćemo u polufinalu, druge grupe su bile dosta gušće i neće biti ovako lagano. Trebat će još bolje odveslati, ali vjerujem da možemo i pokazali smo sada da smo opet u borbi za vrh i vjerujem da ćemo se boriti za zlato!', dodao je Martin Sinković.

  • +21
Olimpijske igre, Pariz (26.7.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal