GLEŽANJ UMALO PUKAO

Brutalni prekršaj izbezumio Jürgena Kloppa!

21.04.2016 u 12:08

Bionic
Reading

Divock Origi stradao je pri nemilosrdnom prekršaju Ramira u gradskom derbiju Liverpoola i Evertona. Jürgen Klopp je potvrdio da gležanj nije slomljen, no ne vjeruje da će Belgijanac više igrati ove sezone...

Liverpool je s uvjerljivih 4:0 pregazio Everton i tako potvrdio da je ove sezone puno bolji od gradskog rivala. Činilo se da će to biti odlična utakmica za Divocka Origija koji je u 43. minuti zabio prvi gol na utakmici, no sedam minuta kasnije dogodila mu se katastrofa.

Ramiro je bio taj koji je nemilosrdno startao na gležanj Belgijanca i za taj je start zaradio izravni crveni karton. Mala je to utjeha za Origija koji je u bolovima iznesen s terena.

Nakon susreta Klopp je potvrdio da je Divock ozbiljno ozlijeđen, ali ne radi se o najgorem scenariju.

'Situacija s Origijem nije dobra. Činilo se u prvi mah da je gležnja slomljen, ali nije. No, jako je iskrenut i sada treba vidjeti. Sezona traje još samo četiri tjedna. Nakon tog prizora nisam više mogao uživati u drugom poluvremenu,' priznaje njemački strateg.

Liverpool drži sedmo mjesto u Premiershipu, ali s dobrim izgledima završiti još pokoju poziciju iznad na kraju prvenstva.