DOK ON 'SPREMA ZA FERGIEJEM'...

Chelsea bogatstvom pokušava ispraviti Mourinhovu grešku

01.08.2016 u 08:36

Bionic
Reading

Jose Mourinho je ovoga ljeta ispravio staru pogrešku slavnog prethodnika Alexa Fergusona i za brdo novca vratio Paula Pogbu, a u isto vrijeme njegovi bivši zaposlenici u Chelsaeju moraju ispraviti jedan, također skupi, njegov propust

Jose Mourinho iz nekog razloga nikada nije preferirao Romelua Lukakua. 'Novi Drogba' nije mu se uklapao u način razmišljanja i danas ovaj 23-godišnjak ima sjajnu statistiku svugdje osim iz razdoblja na Stamford Bridgeu.

Prvo ga je Mourinho poslao na posudbu u Everton, a zatim ga i prodao za 28 milijuna funti. Danas je na čelu kluba Antonio Conte koji, naravno - želi Lukakua. Belgijanac je u međuvremenu dokazao svoju klasu na svim razinama i neupitni je vođa osrednjeg Evertona, pa mu je i cijena 'malo porasla'.


Tako je Everton prošloga tjedna hladno odbio 57 milijuna funti tešku ponudu, no Chelsea je sad dodao još tri i emitiraju uvjerenost da će s 'okruglih' 60 vratiti napadača kojega nikada nisu ni trebali puštati. U međuvremenu su kupili i njegovog sunarodnjaka Batshuayija, a na odlasku je Diego Costa.

Lukaku se još nije službeno vratio u Chelsea, ali vrlo vjerojatno uskoro hoće