NIKAKO MU NE IDE

Crveni karton samo je nastavak krize Ivana Perišića!

13.11.2016 u 12:19

Bionic
Reading

Ivan Perišić obično je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša na terenu, ali protiv Islanda mu nije išlo, da bi na kraju zaradio i nepotrebni crveni karton. Time je produžio igračku krizu koja se mogla uočiti i u njihovim nastupima u dresu Intera...

Kada je zabio pogodak prošle nedjelje slabašnom Crotoneu, činilo se da su došli bolji dani za Ivana Perišića, no protiv Islanda ove subote ponovo je napravio korak unazad.

Naš 27-godišnji krilni napadač bio je doduše opasan i imao tri izgledne prilike, no nije uspio svladati Halldorssona. Kad se već činilo da bi njegov nastup mogao dobiti prolaznu ocjenu, napravio je glupost u sudačkoj nadoknadi. Neoprezno je nagazio protivničkog igrača i zaradio crveni karton pa ga izbornik Čačić neće imati na raspolaganju protiv Ukrajine.

Time je samo nastavljena Perišićeva mala kriza u koju je upao u posljednjih mjesec dana. Bivši trener Intera Frank de Boer strpao ga je na klupu i minimalno koristio protiv Intera i Sampdorije, da bi zaigrao zatim u porazu protiv Southamptona, no bio je među slabijima na terenu. Protiv Crotonea se konačno pokazao, ali još to nije pravi Ivan, što je potvrđeno na Maksimiru.

U svakom slučaju, zadatak novog trenera Intera Stefana Piolija mora biti povratak Perišića u top formu, jer kad igra dobro, on je definitivno jedan od najboljih krilnih napadača u Europi...