psk_2

počinje ludilo

Dani Olmo otvoreno progovorio o transferu: Ne naprave li to, kreću teški pregovori...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 12.07.2024 09:33
  • Objavljeno 12.07.2024 u 09:13
Bionic
Reading

Zablistao je Dani Olmo na ovom Euru, te će sa svojom Španjolskom u nedjelju (14. srpnja, 21 sat) igrati finale Eura protiv Engleske. No, svi sad govore samo o njegovom odlasku iz RB Leipziga

Dani Olmo (26) može napustiti Red Bull Leipzig za odštetu od 60 milijuna eura. Ta je klauzula u njegovom ugovoru vrijedila do 15. srpnja, ali je klub - kako bi mu omogućio da se u miru sprema za finale Eura - odlučio 'pomaknuti' za pet dana, do 20. srpnja.

Španjolski mediji navode kako su u borbi za Olma u ovom trenutku ostali Manchester City, Chelsea, Arsenal i Bayern München. Barcelona je odustala jer nema novca, dok su Manchester United i Tottenham i dalje zainteresirani, ali za sada čekaju razvoj događaja na tržištu. A vremena je sve manje...

Nakon svega se oglasio i Dani Olmo te progovorio o mogućem transferu.

'Moji ljudi znaju što želim. Previše sam okupiran Europskim prvenstvom da bih razmišljao o drugim stvarima. Pod ugovorom sam s RB Leipzigom i u dobrim sam odnosima s klubom. Tu neće biti nikakvih problema', rekao je Olmo te potvrdio postojanje klauzule od 60 milijuna eura koja vrijedi do 20. srpnja:

'Klubovi znaju što trebaju napraviti. Ne naprave li to, morat će se malo boriti. Onda kreću teški pregovori. No, ja i dalje imam ugovor s Leipzigom i želim osvajati titule', zaključio je Dani Olmo.

A Olmov transfer s nestrpljenjem čekaju i u Dinamu jer će 'modri' zaraditi najmanje šest milijuna eura na osnovu klauzule prema kojoj im pripada 20 posto od njegovog prvog idućeg transfera iz RB Leipziga.

  • +27
Španjolska - Francuska, Euro (9.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal