čekaju 30 godina

Dejan Lovren najavio pohod na naslov prvaka Engleske, a otkrio je i kako se nosio sa samoizolacijom, te kako izgledaju treninzi tijekom pandemije

09.06.2020 u 06:38

Bionic
Reading

Dejan Lovren je za službenu stranicu kluba otkrio kako mu je bilo u izolaciji i najavio pohod na titulu prvaka koju Liverpool čeka dugih 30 godina

Nogometaši Liverpoola se intenzivno pripremaju za nastavak engleske Premier lige koje nije bilo gotovo tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa. Liverpool je na pragu titule prvaka koju čeka dugih 30 godina, od 1990. godine. Momčad koju vodi Jürgen Klopp mora pobijediti u još samo dvije utakmice da bi osigurala naslov prvaka.

'Da budem iskren, i prije no što smo doznali kada se nastavlja prvenstvo naš je cilj bio završiti sezonu. Cijelo vrijeme smo trenirali. Znali smo što nam je cilj. Moramo pobijediti još dvije utakmice i nakon toga možemo da smo prvaci, ali naš je glavni zadatak pobijediti u svim utakmicama do kraja', rekao je za službenu stranicu kluba hrvatski reprezentativac u redovima Liverpoola Dejan Lovren.

Branič Liverpoola je otkrio i da mu je teško pala izolacija.

'Zadnja dva tjedna prije no što smo počeli sa zajedničkim treninzima mi je bilo teško jer nismo znali hoće li se nastaviti prvenstvo i hoćemo li opet biti skupa. Jako mi je puno pitanja prolazilo glavom poput onoga hoće li sve opet biti normalno. Veliki je to izazov za sve i trebalo je pokazati da se svatko brine o sebi i o ekipi. Napravili smo sjajan posao i vratili se u dobroj formi. Radili smo testiranja i mislim da to puno govori o ekipi. Svi su poštivali plan i program koji smo dobili, a to je jako važno za ovu momčad', rekao je Lovren pa dodao:

'Pokazali smo zajedništvo i još je puno toga ispred nas. U automobilima držimo kopačke, ručnike, lopte i opremu. Auti su nam poput male dvorane, ali tako je, kako je. Moramo to prihvatiti. Igramo nogomet. Stalo nam je do igre i pobjeđivanja', zaključio je hrvatski reprezentativac.