mir mir

Demoni transparentom pružili ruku mira Tramezzaniju

05.10.2024 u 08:31

Bionic
Reading

Istra je na otvaranju devetog kola SuperSport HNL-a pobijedila Osijek s 2:1, čime je preskočila Osijek na ljestvici i trenutno zauzima treće mjesto s 11 bodova.

Posebno zanimljiv trenutak dogodio se na kraju utakmice kada su navijači Istre, poznati kao Demoni, istaknuli transparent s porukom 'Istra iznad svega'.

Ovaj potez označio je pomirenje između ultrasa Istre i trenera Paola Tramezzanija, nakon sukoba koji se dogodio prije tjedan dana. Nezadovoljstvo je eskaliralo nakon utakmice u prošlom kolu, kada je Istra remizirala sa Šibenikom bez golova na Šubićevcu. Tramezzani je nakon utakmice krenuo prema tribini u verbalni sukob s navijačima, što je rezultiralo prijetnjama Demona da će ga otjerati iz kluba.

  • +4
Šibenik, 27.09.2024 - Nogomet: Trener Paolo Tramezzani raspravljao se s navijačima Istre na... Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

Demoni su kasnije objasnili svoje stajalište u priopćenju, naglasivši kako je Tramezzani, unatoč snažnoj povezanosti s tribinom prošle sezone, zaslužio da u priopćenju ne bude spomenut po imenu zbog svog ponašanja na Šubićevcu. S druge strane, klub je odgovorio porukom na Facebooku:

'Mi nismo neprijatelji, već prijatelji. Ne smijemo biti neprijatelji. Iako se strast možda zategla, ne smije prekinuti naše veze ljubavi.'

  • +12
NK Istra 1961 - NK Osijek (4.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Ova pobjeda i transparent označili su kraj kratkotrajne napetosti između trenera i navijača te obnovili jedinstvo unutar kluba.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport