nije mu lako

Loše vijesti iz Dinamovog kampa; Marko Pjaca je pretrpio novu ozljedu...

04.10.2024 u 21:32

Bionic
Reading

Nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca (29) propustit će nadolazeću utakmicu koju Dinamo igra u nedjelju protiv Varaždina u 16 sati.

Pjaca je zadobio ozljedu butnog mišića, a još nije poznato kada će biti spreman za povratak na teren. Trenirao je odvojeno od momčadi zajedno s još jednim ozlijeđenim igračem, Lukom Stojkovićem.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić uvrstio je Pjacu na popis igrača za nadolazeće utakmice Lige nacija protiv Škotske i Poljske, no zbog ozljede sada nije sigurno hoće li Pjaca moći sudjelovati u tim susretima. Dinamo je, kao i mnogi njegovi igrači, u zahtjevnom ritmu, često igrajući dvije utakmice tjedno.

Iako će Pjacina odsutnost biti osjetan gubitak, Dinamo ima dovoljno igrača koji mogu nadomjestiti njegov izostanak. Arber Hoxha, Dario Špikić, Juan Cordoba i Lukas Kačavenda dostupni su kao potencijalne zamjene na njegovim pozicijama.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +69
Dinamo - Monaco (2.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL

Najveći strah Dinama je Pjacina 'povijest bolesti'.

Njegova karijera obilježena je teškim ozljedama koljena, zbog kojih nije uspio ostaviti veći trag u Juventusu, ali povratkom u SuperSport HNL, najprije u Rijeku, uspio je oživjeti svoju karijeru i vratiti se u hrvatsku reprezentaciju.

Dinamo - Monaco 2:2 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport
Standings provided by Sofascore