VELIKA FEŠTA

Dinamo izgubio najbizarniju utakmicu ove sezone

07.09.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Modri su bili posebni gosti povodom 100. rođendana NK Trnja. Izgubili su 1:2 od slavljenika, ali Jakirović nije na teren slao igrače iz prve momčadi

Dinamo je danas izgubio prijateljsku utakmicu protiv NK Trnja čime je proslavljen 100. rođendan zagrebačkog kluba.

Na fešti se pilo, jelo i zabavljalo, a Dinamo je ipak sačuvao sve prvotimce za derbi koji igra sljedećeg petka protiv Hajduka. Trnje se natječe u Drugoj nogometnoj ligi, a Dinamo je na proslavu došao s trenerom Sergejem Jakirovićem i rezervnim golmanom Ivanom Filipovićem.

U prvoj postavi igrali su juniori, igrači s probe, ali i Jan Oliveras, pojačanje koje je došlo iz Rome na posudbu. Bila je to odavno dogovorena 'obveza', a Jakirović bi sigurno na teren izveo i neke seniore da nema problem s ozljedama i nadolazeći derbi.

Domaćin je na teren izašao, pak, u najjačem sastavu, a dva komada Dinamu zabio je Karlo Igor Majić. Pa ipak, unatoč tome što nisu igrali, iza ograde su stajali Arijan Ademi, Sandro Kulenović i Josip Mišić, tako da se na Trnju moglo slaviti.

S druge strane, domaći navijači protestirali su zbog cijene ulaznice, razvivši transparent: 'San Siro - 18 eura, NK Trnje - 15 eura' i 'Kvart se veseli, dolazi prvak, karte od 15 eura nabijte si u ***'

  • +2
100. Rođendan NK Trnja Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Odavno smo dogovorili ovu utakmicu i ideja je bila da barem jedno poluvrijeme odigraju glavni igrači, ali nismo željeli riskirati. ', rekao je Jakirović nakon utakmice.

'Čestitam Trnju 100. rođendan, želim im barem još toliko godina. Vežu me uspomene za NK Trnje, igrao sam s njima pred kraj igračke karijere neke prijateljske, ali i službene utakmice", dodao je.