vraća se u bayern

Dinamo je danas ostao bez još jednog važnog igrača; klubovi se nisu dogovorili

30.06.2024 u 17:02

Bionic
Reading

Sad je definitivno jasno da Gabriel Vidović (20) neće ostati na Maksimiru. Dinamo se na društvenim mrežama oprostio od igrača koji je iz Bayerna stigao na jednogodišnju posudbu. 'Modri' su ga željeli zadržati, ali...

Prometno je na Maksimiru ovih dana, a bit će još i prometnije. Za sada se mahom radi o odlascima igrača na koje u klubu više ne računaju ili na one kojima je završila posudba.

'Modri' su se tako na društvenim mrežama oprostili od Gabriela Vidovića (20) koji se nakon jednogodišnje posudbe vraća u matični Bayern München.

'Danas se od Dinama oprašta Gabriel Vidović koji se vraća u svoj matični klub nakon uspješne godine provedene s nama. Tijekom svog boravka, Gabriel je nastupio 40 puta te ostvario učinak od 9 golova i 4 asistencije. Zahvaljujemo mu od srca na važnoj ulozi koju je odigrao u osvajanju prvenstva i Kupa te nezaboravnim trenucima koje je podario Dinamu i našim navijačima. Gabriel, želimo ti sve najbolje u daljnjem razvoju karijere!', stoji u objavi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Šteta, Vidović je pokazao da ima 'ono nešto' i sigurno bi bio pojačanje da su se Dinamo i Bayern dogovorili. No, to se nije dogodilo jer njemački velikan nije želio dati svog igrača ispod cijene.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, Vidović je na Maksimir stigao na jednogodišnju posudbu koju je Dinamo Bayernu platio 500.000 eura. Postojala je i opcija otkupa igrača za 3.5 milijuna eura. Dinamo je navodno Bayernu ponudio 'samo' 1.7 milijuna eura, a u Münchenu su se samo zahvalili na interesu i vratili svog igrača s posudbe. Nisu željeli razmotriti ni ponudu Dinama da Vidović odradi još jednu sezonu na posudbi... Šteta, kako za Dinamo, tako i za Gabriela Vidovića koji je želio ostati.