IMPERATIV POBJEDE

Dinamo na Folu po iskupljenje, mladi biser izostavljen

22.07.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Dinamo večeras (20 sati) u Luksemburgu traži pobjedu ili remi s barem dva postignuta pogotka koji bi im produljio europske snove u novoj sezoni

Dinamo je u prvom dvoboju odigrao samo 1:1 protiv Fole Esch i u Beneluxu traži iskupljenje. Čvrsta Fola bila je preveliki zalogaj za neorganizirani Dinamo koji njije uspio kapitalizirati niti čovjeka više na terenu... Rijetko loša utakmica 'modrih'.

Dapače, u Maksimiru ne pamte ovako loše otvaranje sezone. Sitauciju u kojoj nakon tri službene utakmice još nema pobjede (i Hajduk i Osijek izborili su identičnih 1:1) i svima je u taboru hrvatskog prvaka jasno da toj seriji u Luxemburgu mora doći kraj ili u klubu slijedi potres popriličnih razmjera.

Trener Zoran Mamić na put nije poveo najmlađeg prvotimca Antu Ćorića (i Schildenfelda koji još čeka službeni debi u novom mandatu u klubu) koji se navodno osjeća spremnim, no u klubu ne žele riskirati s njegovom ozljedom. S Antom, koliko god bi na terenu dobro došao, ili bez njega Dinamo bi po svim nogometnim uzusima morao biti daleko bolja momčad od amaterske Fole. Ako oni u organizacijskom smislu ponovno ne ostave amaterski dojam.

Statistika prvog dvoboja i golovi