'modri' u puli

Dinamo protiv Istre 1961 bez jednog od najboljih igrača. Doznajemo zašto neće nastupiti

19.10.2024 u 07:05

Bionic
Reading

Dinamo danas gostuje u Puli kod Istre 1961 (18.30 sati, MAXSport1, MAXtv) u susretu 10. kola SuperSport HNL-a

Nenadu Bjelici u sastavu se vraća Samy Mmaee, koji nije igrao zadnjih par utakmica zbog lakše ozljede, ali će Dinamo protiv Istre 1961 biti bez jednog od svojih najboljih igrača.

Kako doznajemo, golman Ivan Nevistić neće igrati u Puli jer se još nije potpuno oporavio od ozljede. Nevistić je već protiv Monaca branio s problemima s listom, a zbog toga je propustio i utakmicu u Varaždinu.

U međuvremenu su Nevistića 'uhvatila' i leđa, a nakon zadnjeg treninga uoči odlaska u Pulu odlučeno je da ipak preskoči utakmicu s Istrom 1961 i potpuno se oporavi za gostovanje kod RB Salzburga.

Ni Nevistić ni Dinamo ne žele ništa riskirati jer je raspored jako natrpan i Bjelici trebaju svi zdravi igrači.

  • +5
Varaždin - Dinamo (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

'Svi su se uglavnom vratili zdravi, tako da imamo cijelu momčad na raspolaganju osim golmana Nevistića koji i dalje muku muči s problemom lista. Isto tako, Bruno Petković ide na put, ali njegov nastup nije siguran', potvrdio je trener Dinama Nenad Bjelica.

Tako će u Puli na golu opet biti Danijel Zagorac, koji je branio i u pobjedi u Varaždinu, a nakon toga se očekuje Nevistićev povratak. Dinamo nakon utakmice sa Salzburgom čeka derbi s Osijekom na Maksimiru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore