BIO BI TO ŠLAG NA TORTU

Dinamo u velikom stilu završava prijelazni rok i dovodi igrača po 'guštu' Boysa?

15.08.2024 u 08:33

Bionic
Reading

U srijedu je i službeno potvrđen dolazak Španjolca Jana Oliverasa, koji je u Dinamo stigao na posudbu iz Rome. No, čini se da tu nije kraj ulaganjima u momčad Modrih

Polako i potiho Dinamo je dovodio igrače ovog ljeta u Maksimir. Posljednji u nizu je Španjolac Oliveras, koji je već šesto pojačanje ovog ljeta, jer u Maksimir su stigli Marko Pjaca, Raul Torrente, Samy Mmaee, Lukas Kačavenda i Juan Cordoba.

Međutim, prema informacijama koje kolaju medijskim prostorom, čini se da Dinamo za kraj prijelaznog roka dogovara senzacionalni transfer, kakav bi sigurni smo, oduševio Bad Blue Boyse.

Prema informacijama iz Turske, Dinamo je u kontaktu s Trabzonsporom oko transfera Mislava Oršića čiji bi eventualni povratak na Maksimir sigurno bio udarac za konkurenciju.

Situacija je takva da Oršić nije prijavljen za utakmice kvalifikacija Europa lige, dok nije nastupio ni u prvom kolu turske Superlige pa se može reći da nije u prvom planu Abdulaha Avcija.

Pojedini turski mediji plasirali su vijest kako su Dinamo i Trabzonspor već obavili određene pregovore te da će se Oršić vratiti u Dinamo u slučaju dogovora.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Oršić je svoj najljepši nogomet igrao baš na Maksimiru, ali u posljednjih godinu dana je uglavnom bio van terena zbog teške povrede.

S obzirom na to da je ljubimac Dinamovih navijača, nema sumnje da bi ga dočekali s puno ljubavi, ne zaboravljajući njegove golove u pobjedama nad Tottenhamom, Chelseajem i drugim velikanima...

S 28 golova Oršić je i dalje najbolji strijelac Dinama ikada u okviru UEFA-inih natjecanja i zbog svega što je postigao u modrom dresu ostavio je neizbrisiv trag.

Dinamo je (bivšeg) Vatrenog prodao u siječnju 2023. godine u Southampton za 6 milijuna eura, a sada ga ima priliku vratiti na mjesto gdje je doživio najbolje trenutke svoje karijere.