I ZEKO RAZGOVARAO S TRENEROM

Dinamov ekspresni odgovor na napis kako Jakirović postaje 'bivši'

11.05.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Iako je vijest već u samom startu djelovala čudno, jer tko bi tri kola prije kraja, dok se klub bori za naslov prvaka, ali mora odigrati i finale Kupa, mijenjao trenera, s obzirom na ozbiljnost Sportskih novosti prenijeli smo njihova 'saznanja'

Subotnje izdanje Sportskih novosti donijelo je 'bombastičnu' najavu promjene Dinamovog trenera, odnosno kako će Sergeja Jakirovića naslijediti Igor Bišćan.

No, nije dugo trebalo čekati na reakciju aktualnog hrvatskog prvaka, odnosno uprave koja je svjesna da još imaju posla i u HNL-u, ali i Kupu, te da bilo kakva 'iskakanja iz tračnica' mogu samo urušiti dosad odrađeni posao.

Evo priopćenja Dinama.

GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje.

Svi na Maksimir po nova važna tri boda!

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Jutros sam pričao s Jakirovićem i rekao mu ono što mislim. Imao je moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, a tako je ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu.

Danas nas čeka utakmica protiv Osijeka, prva nakon duljeg vremena na našem stadionu i pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i podrže trenera i momčad u pohodu na desetu pobjedu u nizu.', svemu ovome je dodao i predsjednik Dinama Velimir Zajec putem društvenih mreža.