JASNA PORUKA

Dinamova nova bitka: Neće pobjeći, ne bez dozvole!

26.05.2014 u 12:02

Bionic
Reading

U Dinamu su i ranije pokazali bogatijim europskim klubovima kako ne namjeravaju prepuštati mlade talente bez odgovarajuće naknade, a sada se na to spremaju i u slučaju Roberta Murića

Odavno su srušeni svi mostovi između hrvatskog prvaka i njihova talentiranog napadača Roberta Murića koji je odavno sve dogovorio s Ajaxom. No nije jasno hoće li na njegovu bijegu iz Maksimirske 128 nešto zaraditi Dinamo.

'Murićevi aganti pokušavaju ga odvesti s Maksimira bez ikakve odštete. Također tvrde kako je on slobodan igrač, ali mi u Dinamo smo sigurni kako Murić neće pobjeći, ne bez dozvole kluba. Dinamo podupire i HNS', rekao je Dinamov glasnogovornik za nizozemske medije čiju izjavu prenose Sportske novosti

Jasno je kako se u 'modrom' klubu ne mire s time da im njihov napadač ode besplatno i spremni su učiniti sve da to spriječe.

Tako je sredinom veljače HNS poništio profesionalni ugovor nogometaša i time spriječio njegov ovoljetni odlazak iz Dinama bez odštete. On je time vraćen na prijašnji stipendijski ugovor koji ga veže uz maksimirski klub do ljeta 2015. Kasnije je mladi golgeter tužio klub Arbitražnom sudu HNS-a te je želio da se na snagu vrati profesionalni ugovor na temelju kojeg bi na ljeto bio slobodan igrač.

Uglavnom, afera oko Roberta Murića se nastavlja, a kako sada stvari stoje, najviše gubi on sam, jer nigdje ne igra.