PAO S MOTOCIKLA

Dino Rađa nakon prometne nesreće prevezen u bolnicu!

04.06.2014 u 11:52

  • +4

Dino Rađa nakon pada s motora prevezen u bolnicu

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović

Bionic
Reading

Dino Rađa, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena, u srijedu ujutro doživio je u Splitu prometnu nesreću vozeći se na svom motociklu

Kako piše 24sata, Rađa se na svom motociklu vozio od marjanskog tunela prema Poljudu te je na križanju naletio na automobil koji mu je prepriječio put.

Ubrzo nakon nesreće prevezen je kolima Hitne pomoći u splitsku bolnicu, a sudeći prema fotografiji automobila s kojim se sudario, udarac je bio prilično snažan.

Ubrzo je na lice mjesta stigao i fotoreporter Pixsella snimivši razbijeni motor BMW 210 cm visokog Rađe koji je nakon odlaska u igračku mirovinu, kako je rekao, motociklom prošao cijelu Europu.

Automobil s kojim se sudario Rađa

Navodno je 47-godišnjem Rađi automobil oduzeo prednost zbog čega je izgubio kontrolu nad teškim motorom koji godinama vozi i velikom se brzinom zabio u automobil.

Kako govore svjedoci, proslavljeni košarkaš splitske Jugoplastike je nakon nesreće ustao i sjeo na rubnik te se na prvi dojam činilo da nije zadobio teže ozljede.

'U ove tri godine, okad san poludija za motorima, do ovoga lita motoron san po svitu proša, virovali ili ne, oko – sto iljada kilometara! Iman na zidu doma veliku kartu svita i na njoj ucrtajen sva svoja putovanja, a dosad san obaša ove države: Maroko, Španjolska, Francuska, Italija, Grčka, Albanija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Austrija, Švicarska, Češka, Slovačka, Njemačka, Litva, Estonija, Letonija, Finska, Švedska, Danska, Norveška... Biće san koju državu i priskočija. Vozija san po ciloj Evropi, po svin godišnjin dobima, i kroz Saharu na plus 44 stupnja...', napisao je Rađa za Slobodnu Dalmaciju 2010. u jednom od svojih SMS javljanja.

Cijeli članak pročitajte OVDJE