RUS NA KOLJENIMA

Đoković je bio početak. U Rimu pometen još jedan veliki favorit

14.05.2024 u 22:48

Bionic
Reading

Američki tenisač Tommy Paul plasirao se u četvrtfinale ATP Mastersa u Rimu, nakon što je svladao branitelja naslova Rusa Danila Medvjedeva sa 6-1, 6-4

Paul, trenutno 16. tenisač svijeta slavio je protiv četvrtog na ATP listi nakon sat i 14 minuta. minuta igre, a njegov suparnik u četvrtfinalu bit će Poljak Hubert Hurkasz koji je bio bolji od Argentinca Sebastiana Baeza s 5-7, 7-6, 6-4.

Plasman u četvrtfinale osigurao je peti tenisač svijeta Nijemac Alexander Zverev, koji je pobijedio Portugalca Nuna Borgesa sa 6-2, 7-5. Zverev će igrati svoje treće ovogodišnje četvrtfinale Mastersa, nakon Indian Wellsa i Miamija, a protivnik će mu biti Amerikanac Taylor Fritz.

I grčki tenisač Stefanos Tsitsipas plasirao se u četvrtfinale nakon što je svladao Australca Alexa de Minaura uvjerljivo 6-1, 6-2. Tsisipas će se za mjesto u polufinalu boriti s Čileancem Nicolasom Jarryem koji je bio bolji od Francuza Alexandera Millera (7-5, 6-3).

Četvrtfinale je izborio i kineski tenisač Zhizhen Zhang koji je svladao Brazilca Tiaga Monteira sa 7-6, 6-3, a sljedeći suparnik bit će mu Čileanac Alejandro Tabilo, pobjednik nad Novakom Đokovićem.

sve osim nogometa

Učitavanje...