ne stišava se bura iz Zadra

Đokovićeva majka žestoko odgovorila svima koji su protiv njenog sina, a ima zanimljivo mišljenje o koronavirusu: 'Moj Novak očito nekome smeta'

24.06.2020 u 16:26

Bionic
Reading

Majka Novaka Đokovića, Dijana, je žestoko odgovorila kritičarima koji su se okomili na njenog sina

Zadarski teniski turnir Adria Tour čiji je idejni začetnik i organizator Novak Đoković došao je na naslovnice svih svjetskih medija nakon što otkazano finale jer je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus. Dimitrov je izazvao paniku, a kasnije je utvrđeno da zaraženih ima još.

Među njima su i Novak Đoković i njegova supruga Jelena, te naš tenisač Borna Ćorić. Prst krivnje uperen je u Novaka Đokovića i organizatore koji su dopustili da se turnir održi i olako shvatili higijenske mjere. O svemu se oglasila i majka Novaka Đokovića, Vinkovčanka Dijana Đoković koja, kao ni njen suprug, nije zaražena.

'Svi se osjećamo dobro, kao i Novak i Jelena. To što je on pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad čovjek koji sve to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je virus pri kraju i ovo su samo neki repovi korone koji nisu jaki kao na početku. Svi se osjećamo dobro i svima želimo zdravlje', rekla je Dijana Đoković za srpski Blic.

  • +18
Zadar - Novak Đoković u pratnji Ivaniševića razgledao stadion na Višnjiku Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

Nakon toga se osvrnula i na napise u medijima koji su se obrušili na najboljeg svjetskog tenisača u čemu su prednjačili Amerikanci.

  • +11
Teniski turnir Adria tour: Novak Đoković - Peđa Krstin Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

'Strašno je i prestrašno što pišu, ali navikli smo već na to. Kao da su jedva dočekali. Njima Novak očito smeta', zaključila je Đokovićeva majka.