HITNO HOSPITALIZIRAN

Drama u obitelji Barcelonine zvijezde; Yamalov otac izboden na parkingu

14.08.2024 u 22:54

Bionic
Reading

Nevjerojatni uzlet u velikoj Barceloni, potom i osvajanje naslova europskog prvaka, od mladog 17-godišnjeg Laminea Yamala napravili su planetarnu zvijezdu. No, u srijedu navečer život mu se ponovno mogao okrenuti 'naglavačke' jer je na parkingu izboden njegov otac Mounir Nasraoui, te je zadržan u bolnici

Lamine Yamal prošlog ljeta pojavio se neočekivano u prvoj momčadi Barcelone kada mu je Xavi Hernandez odlučio dati priliku, a iako je imao tek 16 godina svojim igrama je za kratko vrijeme oduševio nogometni svijet.

Ubrzo je oborio sve rekorde koje je mogao sa samo 16 godina, a šlag na tortu bilo je osvajanje Europskog prvenstva sa Španjolskom ovog ljeta.

Život ovog 17-godišnjaka i njegove obitelji promijenio se iz temelja jer je Yamal dobio bogat ugovor u Barceloni, te nakon godina i godina odricanja njegova obitelj počela živjeti kako su oduvijek sanjali.

No, u srijedu navečer dogodio se strašan incident, u kojem je Lamalov otac Mounir Nasraoui mogao preminuti. Naime, Nasraoui je nakon što je izbila tučnjava uboden nekoliko puta, te je u teškom stanju vozilom hitne pomoći hitno prebačen u bolnicu Can Ruti u Badaloni, sjeveroistočno od Barcelone, izvještava La Vanguardia.

Unatoč ozljedama, Nasraoui (35) je navodno sada u 'stabilnom' stanju, ali je 'na promatranju', tvrdi Relevo.

Bilo je nekoliko svjedoka užasnog incidenta, prema lokalnim izvješćima, a nekoliko ih je uhićeno.