BILO JE GUSTo

Duvnjak priznao stvar kojom su Japanci izluđivali Hrvatsku: Nismo se snašli

27.07.2024 u 16:47

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši pobijedili su Japan na svom debiju na Olimpijskim igrama u Parizu. Slavili su sa 30:29 nakon što je Ivan Martinović zabio u posljednjoj minuti

Hrvatska je pobjedom započela svoj nastup na olimpijskom rukometnom turniru u Parizu. Međutim, protiv Japana je bilo sve samo ne lagano. Da nije bilo pogotka Ivana Martinovića na samom kraju susreta, sada bismo pisali o velikom kiksu.

Hrvatska je sredinom drugog dijela gubila sa šest golova razlike, no u završnici je uspjela iščupati pobjedu. Hrvatsku su do pobjede predvodili Mario Šoštarić sa šest golova, te Lovro Mihić i Martinović s po četiri gola, dok je na drugoj strani najefikasniji bio Kosuke Yasuhira s 10 golova.

Nakon susreta dio problema koji su mučili hrvatske rukometaše pokušao je identificirati kapetan Domagoj Duvnjak:

'Nismo se snašli na njihovu brzinu u prvom poluvremenu, primali smo lake golove u napadu. Bili su brži i agilniji od nas, u drugom poluvremenu smo to preokrenuli, pojavili smo se na terenu, na kraju smo spretno i sretno pobijedili. Dobra opomena, ne opomena, ovo su Olimpijske igre i svaki protivnik je težak. Spretno smo pobijedili, sretni smo i nadam se dobro ušli u turnir', rekao je.

'Vjerujem da nije bilo lako gledati, bila je to tipična prva utakmicu. Uvijek se mora baciti na glavu. Danas smo lako mogli izgubiti mogli pa dobiti sljedećih pet. Sretni smo, probili smo led', dodao je.

  • +39
Hrvatska - Japan, rukomet, Olimpijske igre, Pariz, 27.7.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Aris MESSINIS / AFP / Profimedia