LIGA NACIJA

Emocije i trnci; pogledajte ekskluzivni video iz svlačionice nakon pobjede nad Poljskom

09.09.2024 u 19:04

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez otvorio je rijedak prozor iza kulise hrvatske reprezentacije nakon pobjede protiv Poljske u Osijeku

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je na svojim društvenim mrežama video iz svlačionice nakon završetka utakmice Lige nacija između Hrvatske i Poljske u Osijeku.

Vatreni su slavili s 1:0 golom Luke Modrića iz slobodnog udarca, a u svlačionici kamera prati upravo kapetana koji se pozdravlja sa suigračima. Nakon toga je Zlatko Dalić održao kratak govor ispred torte u čast Modrićevog 39. rođendana.

'Dečki, čestitam vam na pobjedi. Kapa do poda za današnju mušku utakmicu, dugo nismo bili ovakvi. Ovo je pravi put za sve nas, na dobrom smo putu da Hrvatska bude kakva je i bila. Vjerujte u sebe, ovo je bilo jako dobro', rekao je Dalić.

  • +86
Hrvatska - Poljska, Liga nacija, 8.9.2024. Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov

'Vjera u sebe, puno energije, ljubavi, emocija, to je to. Idete svojim klubovima, sretan vam put svima, odmorite se, eto nas opet za 20 dana. Kapetane, tebi u ime svih nas, Saveza, predsjednika, stožera, svih dečki, sretan rođendan, i da nas, ako dragi Bog da, još uvijek ovako vodiš, da budeš s nama, da te ekipa podržava.'