Na pomolu veliki transfer

Engleski velikan stiže po ponajboljeg igrača Milana koji bez Bobana nema razloga za ostanak, a nude mu i plaću iz snova

30.03.2020 u 21:35

Bionic
Reading

Chelsea nudi Gianluigiju Donnarummi petogodišnji ugovor i osam milijuna eura po sezoni

Chelsea je u potrazi za golmanom, a idealno rješenje su našli u Milanovom Gianluigiju Donnarummi. Prema pisanju Tuttosporta Englezi žele talijanskog reprezentativnog vratara dovesti već ovog ljeta, a kako bi ga nagovorili na dolazak su pripremili unosan ugovor.

Trener Chelseaja Frank Lampard nije oduševljen 25-godišnjim Kepom Arrizabalagom i želi ga zamijeniti 21-godišnjim Talijanom koji je već nekoliko sezona prvi vratar Milana i ima već dosta veliko iskustvo. Milan ga nije do sada htio prodavati, ali teško će ga zadržati, posebno nakon kaosa koji je nastao odlaskom Zvonimira Bobana iz kluba.

Chelsea je pripremio ponudu koju će mladi vratar teško odbiti. Nude mu osam milijuna eura po sezoni i ugovor na pet godina. Ugovor s Milanom mu istječe na kraju iduće sezone, a novi bi trebao potpisati u idućih nekoliko mjeseci, ali kako se za sada čini ne planira to učiniti.

Njegov agent Mino Raiola ne vjeruje Milanu i njegovoj upravi i ne sviđa mu se velika svađa koja je rezultirala odlaskom Zvonimira Bobana pa bi svojim klijentima mogao savjetovati odlazak iz kluba. Chelsea Donnarummi nudi više novaca i priliku da igra Ligu prvaka što bi moglo biti dovoljno za odlazak.