premier liga

Englezi objavili kompilaciju Gvardiolovih golova: Najbolji napadač među braničima?

23.10.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Joško Gvardiol nastavlja impresionirati na novoj poziciji u Manchester Cityju pod vodstvom Pepa Guardiole.

Iako je prvenstveno stoper, njegova prilagodba na lijevi bok omogućila mu je da postane ključna napadačka prijetnja s te pozicije. Njegova sposobnost da ulazi u sredinu s lijeve strane i postiže atraktivne pogotke desnom nogom pokazuje njegovu svestranost i tehničke sposobnosti.

U 54 nastupa za City postigao je sedam golova i upisao tri asistencije, a njegov učinak u Premier ligi izazvao je oduševljenje, posebno na službenim društvenim mrežama Premier lige.

Na Instagramu Premier lige objavljena je kompilacija njegovih najboljih pogodaka uz opis: 'Joško Gvardiol može sve napraviti'. Također, na službenom X (bivši Twitter) profilu Premier lige postavili su pitanje: 'Je li on trenutačno najbolji napadač među braničima u Premier ligi?'.

Hrvatski reprezentativni stoper je u 33. minuti utakmice njegovog Manchester Cityja na gostovanju kod Wolverhampton pri vodstvu domaćina 1:0 ispalio bombu s vrha šesnaesterca i vratio Građane u igru. Neobranjivo, u rašlje! Uz osmijeh sreće Manchester City je u 95. minuti zabio i drugi gol i stigao do vrijedna tri boda.

Gvardiolove golove pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore