'MODRA' SVLAČIONICA

Evo kako su veliki europski trijumf Dinama prokomentirali oni koji su za njega najzaslužniji

04.10.2018 u 22:10

Bionic
Reading

Dinamo je protutnjao Bruxellesom, a bilo je zanimljivo poslušati reakcije igrača hrvatskog prvaka nakon velikog trijumfa

Dinamo je upisao dvije sjajne europske pobjede u dva kola i za trenera Nenada Bjelicu najvažnije će biti primiriti euforiju u svlačionici. Evo kako su sami igrači vidjeli utakmicu protiv Anderlechta.

'Jako smo sretni zbog pobjede, to svakako. Ostvarili smo naš cilj i odigrali odličnu utakmicu. Pokazali smo gard kakav Dinamo treba imati. Mogli smo dati još koji gol. Imali smo puno prilika, to je fenomenalna statistika koliko smo imali udaraca i pokušaja. Pokazali smo da smo pravi i želimo nastaviti. Hvala navijačima koji su bili uz nas na podršci', izjavio je Arijan Ademi.

'Vrijedna pobjeda za nas. Imamo šest bodova u dvije utakmice, dobro je krenulo. Prvi smo i to nam je bio cilj. Sretan sam što sam dao tri gola u dva susreta, a to sam dao zahvaljujući cijeloj ekipi. Hvala im. Nije to samo moj uspjeh nego igramo svi jedan za drugog i to se vidi', dodao je Izet Hajrović, strijelac prvog gola.

  • +9
Anderlecht - Dinamo, 2. kolo Europske lige, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: JASPER JACOBS

'Ma presretni smo. Slušali smo trenera i ispunili njegove zamisli. Zato smo ostvarili vrijednu pobjedu. Cijela je ekipa pokazala da je prava, nismo dopustili Anderlechtu da se razigra. Zadovoljni smo s 2:0 i tri boda, ne trebamo se ničega bojati, trebamo ovako nastaviti', poručio je Amer Gojak koji je zabio drugi gol za 'modre'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo