prvi službeni susret

FAVBET kao generalni sponzor Dinama i Šahtara organizirao veliku fan zonu na Maksimiru

29.07.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Ove subote, na stadionu Maksimir, odigrana je prijateljska utakmica između zagrebačkog Dinama i Šahtara iz Donetska. Bio je to prvi službeni susret ova dva kluba otkako je FAVBET postao generalni sponzor poznatog zagrebačkog kluba

Utakmica je počela u 19 sati, a ususret utakmici gledatelji su uživali u velikoj fan zoni koju je organizirao FAVBET ispred zapadne tribine stadiona. Navijači su mogli zaigrati nogometni pikado, subsoccer, teqball, zračni hokej i ljudski stolni nogomet, vrstu stolnog nogometa u kojoj igraju ljudi umjesto plastičnih figura.

Na poluvremenu su dvojica navijača odigrala posebnu igru u kojoj su osvojili dresove s potpisima igrača oba kluba. Kako bi i ostali gledatelji imali priliku osvojiti vrijedne nagrade, FAVBET je održao zabavnu podjelu dresova koji su s terena lansirani na tribine.

Postojeći korisnici FAVBET mobilne aplikacije i oni koji su se registrirali izravno na stadionu imali su još više pogodnosti — na poklon su dobili pivo i osvježavajuće sokove. Pobrinuli su se i za mališane - mladi obožavatelji uživali su u zabavi i ukusnim kokicama.

FAVBET je međunarodna tvrtka ukrajinskih korijena i sponzor kluba Šahtar Donetsk. Zbog toga je tvrtka ukrajinskim izbjeglicama podijelila 260 besplatnih ulaznica te tako pružila priliku da bodre svoj omiljeni klub iz domovine.

FAVBET aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama i podupire razvoj sportskih klubova kako u Ukrajini tako i u Hrvatskoj, gdje ima veliku prisutnost i uključen je u sportski život. Glavni cilj tvrtke je ujediniti ljude kroz sport i pojačati emocije ljubiteljima sporta. A utakmica između Dinama i Šahtara još jednom je pokazala predanost FAVBET-a svojim vrijednostima.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću!