psk_2

kane iskreno

Favoriti Eura nisu oduševili: Nevjerojatni Jude nas je spasio od većih problema

  • J.B./Hina
  • Zadnja izmjena 17.06.2024 09:59
  • Objavljeno 17.06.2024 u 09:58
Bionic
Reading

Kapetan engleske reprezentacije, Harry Kane, istaknuo je značaj ove pobjede unatoč teškom drugom poluvremenu, dok je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović izrazio mišljenje da je njegova momčad zaslužila više s obzirom na prikazanu igru

Kapetan engleske reprezentacije, Harry Kane, izjavio je da je najvažnija stvar pobjeda, nakon što je Engleska u nedjelju pobijedila Srbiju s 1:0 na EURU.

U utakmici 1. kola skupine C, Eura u Gelsenkirchenu, Engleska je slavila zahvaljujući pogotku Judea Bellinghama u 13. minuti. Kane je rekao:

'Sveukupno je to zaslužena pobjeda. Radi se ipak samo o prolasku skupine. Bilo je dosta mučenja u drugom poluvremenu kada smo se povukli na našu polovicu i teško izlazili, ali ovo je bila vrlo važna pobjeda večeras. Nevjerojatni Jude Bellingham nas je spasio od većih problema.'

Aleksandar Mitrović, komentirao je da je njegova momčad igrala dobro i da su možda zaslužili više u ovoj utakmici protiv Engleske.

'Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, možda smo zaslužili više, ali drugo poluvrijeme je bilo jako dobro. U drugom dijelu smo se probudili i krenuli ofanzivnije. Nedostajalo nam je to završno dodavanje, malo te kreativnosti, ali smo pokazali zube. Odigrali smo dobru utakmicu, dominirali u drugom dijelu i bili bolji, ali nismo uspjeli zabiti gol,' rekao je Mitrović.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal