čeka se potvrda

Frank Lampard dobit će veliko igračko pojačanje iz madridskog Reala?

31.01.2022 u 19:43

Bionic
Reading

Legendarni igrač Chelseaja, Frank Lampard, koji se nakon igračke karijere preselio na trenersku klupu, ovog je ponedjeljka predstavljen kao prvi čovjek struke Evertona

Nakon što je imenovan trenerom Evertona, Frank Lampard slaže svoj trenerski stožer u kojem bi trebao biti Paul Clement, koji je s Carlom Ancelottijem radio u Chelseaju, Paris St-Germainu, Real Madridu i Bayernu. Također, dočekat će ga jedno pojačanje budući da je Everton do kraja sezone dogovorio posudbu veznjaka Manchester Uniteda Donnyja van de Beeka.

No, ni tu nije kraj dobrim vijestima s Goodison Parka. Barem tako tvrde otočki mediji.

Za Lampardom bi na posudbu do kraja sezone trebao stići i srpski napadač, inače igrač madridskog Reala, Luka Jović, koji nikako da dočeka pravu priliku među Kraljevima.

Napadač rođen u Bijeljini (BiH) nije u prvom planu trenera Carla Ancelottija, no ove sezone je u izostanku Karima Benzeme i dobio nekoliko prilika.

Za Jovića je bio zainteresiran i Arsenal, kao i za njegovog suigrača iz reprezentacije Dušana Vlahovića, no čini se da Topnicima baš i ne ide dovođenje srpskih napadača.

Podsjetimo, Luka Jović je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 utakmica za Real Madrid (op.a. u prvenstvu 11 utakmica, od toga ni jednom kao starter), zabio je samo jedan pogodak i upisao dvije asistencije.