HERE WE GO

Gotova je saga o Mbappeu; Fabrizio Romano objavio detalje najvećeg transfera sezone

02.06.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Real Madrid sinoć je pobijedio Borussiju Dortmund u finalu Lige prvaka (2:0) na Wembleyju, a danas su njegovi navijači dobili još jedan poklon: potpis najboljeg napadača na svijetu, Kyliana Mbappea

Real Madrid jučer je osvojio 15. titulu prvaka Europe, a danas je sve dogovorio s ponajboljim svjetskim igračem, Kylianom Mbappeom.

Najpoznatiji transfer-insajder Fabrizio Romano objavio je kako je posao gotov te će Real Madrid sljedećeg tjedna službeno predstaviti svoju novu zvijezdu. Dodao je kako je Mbappe još u veljači odlučio otići u Madrid iz PSG-a, s kojim mu ističe ugovor na kraju ove sezone.

Papirologija je gotova, tako da se čeka samo službena potvrda za kraj jedne od najvećih transfer saga u posljednjih nekoliko godina. Mbappe je u PSG-u od 2018., kada su ga Parižani doveli iz Monaca za 180 milijuna eura. U 308 utakmica utrpao je 256 golova i podijelio 108 asistencija.

Prije dvije godine produljio je ugovor s klubom iz Pariza, ali je odlučio iskoristiti klauzulu prema kojoj nakon dvije sezone može napustiti klub kao slobodan igrač. Sada ga čeka europski prvak i najveći klub na svijetu.