JO OTIŠAO S POLJUDA

Hajduk doveo iskusnog veznjaka iz Maribora

11.08.2014 u 18:18

Bionic
Reading

Brazilac Josiel Alves de Oliveira nije se uspio nametnuti treneru Igoru Tudoru, a to će pokušati napraviti 29-godišnji Dejan Mezga koji je došao iz Maribora

Brazilac Jô više nije igrač Hajduka. Bivši igrač Istre 1961 Hajduku se priključio 28. lipnja na pripremama u Sloveniji, no nije se uspio uklopiti u koncepciju igre trenera Igora Tudora.

Josiel Alves de Oliveira upisao je nekoliko nastupa u prijateljskim utakmicama (za Hajduk i Hajduk B), a za prvu momčad nije odigrao nijednu službenu utakmicu.


Ono što nije uspio Brazilac, pokušat će napraviti iskusni 29-godišpnji veznjak Dejan Mezga koji se u ponedjeljak priključio momčadi Igora Tudora.

Hajdukovci će se uskoro moći bolje upoznati s Mezginim mogućnostima. Za sada ovoliko...


Mezga je rođen 16. srpnja 1985. godine u Čakovcu. Igrao je za NK Slogu iz Čakovca, kao kadet i junior bio član NK Varteksa, potom je nosio dres NK Čakovca, a kao 22-godišnjak je preselio u Maribor. Upisao je 230 nastupa u službenim utakmicama i 61 put se upisao među strijelce, a ovoga ljeta napustio je Ljudski vrt i trebao bi Hajduku u vezni red donijeti neophodnu mirnoću i iskustvo.

Lijep oproštaj Mezge od Maribora