JESENSKI PRVAK

Hajduk objavio protiv koja će četiri kluba igrati na pripremama; šareno društvo...

20.12.2023 u 16:29

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka središnji dio priprema za nastavak sezone odradit će u Umagu u Istri gdje će provesti od 8. do 20. siječnja te odigrati četiri pripremne utakmice

Nogometaši Hajduka središnji dio priprema za nastavak sezone odradit će u Umagu u Istri gdje će provesti od 8. do 20. siječnja te odigrati četiri pripremne utakmice.

Nakon posljednje utakmice hajdukovci su dobili dva tjedna odmora, a trener Mislav Karoglan će ih ponovno okupiti 3. siječnja na Poljudu gdje će momčad odraditi prvih pet dana priprema prije polaska u Istru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Tijekom boravka u Istri dogovoreno je odigravanje četiri prijateljske utakmice, a Hajdukovi suparnici bit će slovenski prvoligaši Aluminij Kidričevo i Koper, mađarski prvoligaš MOL Fehervar te poljski prvoligaš Slask Wroclaw.

>> Hajduk objavio plan zimskih priprema, a jedan je detalj posebno zanimljiv

Raspored utakmica:

Aluminij Kidričevo - Hajduk (9. siječnja)

Fehervar - Hajduk (12. siječnja)

Koper - Hajduk (17. siječnja)

Slask Wroclaw - Hajduk (20. siječnja)

Hajdukovci zimsku stanku dočekuju kao prva momčad na ljestvici SuperSport HNL-a, imaju sedam bodova, ali dvije utakmice više od Dinama. Svima je na Poljudu jasno da da je prvenstvo tek na pola puta i da nema opuštanja jer do kraja sezone je ostalo još 17 kola.

Dinamo - Hajduk 0:0, sažetak 17.12.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Zanimljivo, Hajduk neće biti usamljen na pripremama u Istri. U neposrednoj će blizini u istom terminu biti i Dinamo koji je za svoju bazu odabrao Rovinj.

Standings provided by Sofascore

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>