PRIZNALA ŠTO JOJ SMETA

Hoće li ova izjava lijepe Ane zabrinuti Schweinija?

12.02.2015 u 20:05

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački reprezentativac odnosno igrač Bayerna Bastian Schweinsteiger trenutno su možda najeksponiraniji sportski ljubavni par. I zato nije ni čudo to što ih mediji prate u stopu

Iako su već dugo pod svjetlima reflektora, a koja su na sebe privukli sportskim umijećem, nova okolnost odnosno njihovo zbližavanje dodatno su ih opteretili medijskom pažnjom. I zato Ana Ivanović već pomalo 'puca'.

'Gubitak privatnosti vjerojatno je najteži dio. Poželite pobjeći od svega i potpuno se opustiti. Mislim da sam poznata prije svega zato što sam tenisačica i vjerujem da ljudi gledaju moje nastupe zbog rezultata, a ne zbog mog izgleda. U mom životu postoji velika razlika između svakodnevnog života i vremena koje provodim na terenu. Kada sam na terenu, razmišljam samo o tome da budem bolja i da pobijedim, naravno u okvirima poštene sportske borbe, ali ne razmišljam o tome da budem fina. Izvan terena je nešto drugo i svjesna sam da sam možda nekome uzor pa se trudim da moje ponašanje bude primjereno. Uostalom, tako sam i odgojena', rekla je Ana Ivanović u razgovoru za Nedeljnik.

Pojasnila je lijepa Ana da uživa u humanitarnom radu i da voli biti UNICEF-ova ambasadorica, ali o ulasku u politiku, poput (bivšeg) vaterpolista Vanje Udovičića, ne razmišlja.

A onda je odgovorila i na pitanje koje bi moglo zaintrigirati i njezinog dečka, njemačkog nogometnog reprezentativca Bastiana Schweinsteigera koji je već nekoliko puta isticao kako želi imati djecu. No čini se da će s Anom morati pričekati još neko vrijeme jer ona o osnivanju obitelji u ovom trenutku ne razmišlja.

'Profesionalnim sportašicama mnogo je teže osnovati obitelj nego ženama koje rade u svom gradu jer smo okupirane stalnim treninzima i putovanjima. Divila sam se Kim Clijsters jer je uspjela sve to uskladiti te biti vrlo uspješna. Sebe kao majku ne vidim prije kraja karijere', objasnila je srpska tenisačica, u vezi sa Schweinsteigerom od ljeta prošle godine.