'bili' u srcu

Hrvat koji zarađuje milijune eura u Italiji ovim potezom oduševio je Torcidu

31.01.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Nogometaši Atalante priredili su iznenađenje pobijedivši u četvrtfinalu talijanskog Kupa Juventus 3:0

Torinska 'Stara dama' je slavila u Kupu u posljednje četiri sezone, a zadnji put je ispala u siječnju 2014. kada je izgubila od Rome u četvrtfinalu. Nakon toga Juve je nizao uspjehe, sve do gostovanja u Bergamu.

Atalanta je povela u 37. minuti golom Timotyja Castagne koji je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut.

Samo dvije minute kasnije već je bilo 2:0, a ovoga puta je pogodio Daniel Zapata na asistenciju našeg Marija Pašalića koji je ušao u igru u 27. minuti nakon što se ozlijedio Josip Iličić.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Zapata u 86. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici. Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

Inače, kamere su zabilježile trenutak kada je naš Mario Pašalić ulazio u igru, a pozornost je privukao i detalj sa štitnika hrvatskog igrača. Naime, jasno je bio uočljiv grb Hajduka, što sugerira da u srcu ovog 23-godišnjaka splitski klub ima posebno mjesto.

Podsjetimo, Pašalić je 2014. godine preselio u Chelsea, a Hajduku je tada prema neslužbenim informacijama pripalo oko tri milijuna eura. Nije se Pašalić naigrao u dresu 'plavaca' te je išao po posudbama, prvo u Elche, potom u Monaco, pa Milan, moskovski Spartak i sada u Atalantu.