kakva završnica

Pogledajte kako su britanski komentatori ispratili ludi finiš Sinkovića: Neeee!!!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 02.08.2024 16:00
  • Objavljeno 02.08.2024 u 15:37
Bionic
Reading

Sinkovići su do zlata stigli izvanrednim finišom, krenuvši u pohod 500 metara prije cilja. S četvrtog mjesta su prestigli sve suparnike i na kraju prvi prošli kroz cilj.

Fantastični Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama, postavši najuspješniji hrvatski olimpijci svih vremena. U spektakularnom finišu zadnjih 500 metara, nadoknadili su gotovo dvije i pol sekunde zaostatka i prestigli Britance za zlato.

Zanimljivo je kako su britanski komentatori Eurosporta pratili finale. Bili su uvjereni da Sinkovići neće osvojiti zlato. 'Hrvati jure i dolaze do srebra', govorio je komentator dok su Sinkovići prestizali protivnike. Netom nakon braća Sinković prestižu i Britance te uzimaju zlatnu medalju. 'Britanci će izgubiti! Neeee!!!' govorio je komentator.

Video možete pogledati OVDJE.

Ovo je četvrta medalja za neponovljive i fantastične Sinkoviće, koji su na svim Olimpijskim igrama na kojima su nastupili osvajali medalje. U Londonu 2012. godine osvojili su srebro u četvercu, dok su u Riju i Tokiju uzeli zlato. U Riju su pobijedili u dvojcu na pariće, a u Tokiju u dvojcu bez kormilara.

  • +6
Sinkovići osvojili zlato na OI u Parizu, 2.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal