kapa dolje

Internet je u deliriju zbog braće Sinković; komentari na utrku su nevjerojatni!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 02.08.2024 14:21
  • Objavljeno 02.08.2024 u 14:21
Bionic
Reading

Martin i Valent Sinković osvojili su svoje treće olimpijsko zlato, obranivši naslov olimpijskih prvaka u dvojcu na Igrama u Parizu.

Nevjerojatni Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama, postavši najuspješniji hrvatski olimpijci svih vremena. U nevjerojatnom finišu zadnjih 500 metara, nadoknadili su skoro dvije i pol sekunde zaostatka i prestigli Britance za zlato.

Njihova nezaboravna utrka postala je hit na internetu. Korisnici društvenih mreža, osobito na X-u (bivši Twitter), ne prestaju se diviti impresivnoj pobjedi braće Sinković, koja je izgledala gotovo nemoguća u jednom trenutku utrke.

'Kako je uopće moguće da su braća Sinković dobila ovu utrku?' napisao je jedan korisnik, a načudio im se i službeni profil BBC-ja. 'Naši Ollie Wynn-Griffiths i Tom George bili su blizu, ali su Martin i Valent Sinković izveli nevjerojatan povratak u zadnjim metrima utrke', objavio je BBC.

'Postao sam veliki fan dvojice Hrvata, koji se prezivaju Sinković', 'Hrvati, morat ćete ovoj dvojici napraviti spomenik u Hrvatskoj. Tri zlata zaredom i ovakav povratak...', 'S četvrtog na prvo mjesto u zadnjih 500 metara može se vidjeti samo u filmovima i kod braće Sinković', samo su neki od komentara.

Braća Sinković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ovo je četvrta medalja za neponovljive i fantastične Sinkoviće, koji su na svim Olimpijskim igrama na kojima su nastupili osvajali medalje. U Londonu 2012. godine osvojili su srebro u četvercu, dok su u Riju i Tokiju uzeli zlato. U Riju su pobijedili u dvojcu na pariće, a u Tokiju u dvojcu bez kormilara.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal