psk_2

EVO KAKAV JE ČoVJEK

Iako je bio očajan, Gündogan je zaustavio Torresa samo da ga pita jednu stvar

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 06.07.2024 15:27
  • Objavljeno 06.07.2024 u 10:15
Bionic
Reading

Utakmica protiv Španjolske i poraz 1:2 nakon 120 minuta, donijela je veliku tugu u Njemačku. Naime, Toni Kroos odigrao je svoje zadnje minute na nogometnim terenima, a po svemu sudeći od dresa Elfa oprostili su se i Thomas Müller te kapetan i Ilkay Gündogan

Za Nijemce je to bila izuzetno tužna večer, jer osim ispadanja s Eura, ostali su bez Kroosa i Müllera koji su skoro 15 godina bili dio ove momčadi i u njoj imali izuzetno važnu ulogu. Također, vrlo je upitan status vratara Manuela Neuera i Ilkaya Gündogana, koji je ovu utakmicu i započeo kao kapetan.

'Ne mogu vam takve stvari pričati odmah nakon utakmice. Treba mi nekoliko dana za razmisliti o svemu, pa ću tek onda donijeti odluku', poručio je Gündogan.

A dok su ga novinari ispitivali o budućnosti, pokraj njega je kroz mix-zonu prošao Ferran Torres. Španjolski reprezentativac i suigrač mu iz Barcelone odlučio ga je pozdraviti.

Gündogan ga je zaustavio kako bi ga pitao za Pedrija, također igrača Barcelone, koji je zbog ozljede zamijenjen već u osmoj minuti utakmice.

'Kako je Pedri?', pitao je Gündogan Torresa, a on mu je kratko odgovorio: 'Vidjet ćemo sutra'.

  • +30
Španjolska - Njemačka, Euro (5.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: MOHAMED MESSARA
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal