JAAAKO!

Ivan Erslan novi je član UFC-a, najjače svjetske MMA organizacije

17.07.2024 u 23:40

Bionic
Reading

Nakon više od osam godina, i UFC Fight Night 86 priredbe u zagrebačkoj Areni (na kojoj se Filip Pejić borio s Damianom Stasiakom), Hrvatska ponovno ima borca u rosteru najjače svjetske MMA organizacije, Ivan Erslan (14-3), naime, od srijede je dio UFC-ovog rostera, a vijest o potpisivanju ugovora s američkom promocijom osobno je podijelio na svom Instagram profilu.

'Na moje veliko zadovoljstvo vam mogu konačno objaviti da sam potpisao ugovor s UFC organizacijom na četiri borbe. Moji snovi su se ostvarili, iako je nekad izgledalo tako daleko, Bog je uvijek imao bolje planove za mene od onih koje sam ja sam krojio', napisao je najbolji hrvatski poluteškaš pa zahvalio menadžeru Aliju Abdelazizu, odnosno njegovom Dominance MMA-u (menadžerskoj kući kojoj se jučer pridružio), kao i Magomedu Ulamatovu koji mu je također pomogao u ovom 'transferu'. Erslan je, dakako, riječi zahvalnosti imao i za Dražena Forgača.

'Veliko hvala Forgyju koji je uvijek stavljao moje interese ispred svojih pa je tako i u ovom slučaju gledao da sve ispadne najbolje i na obostrano zadovoljstvo', istaknuo je 32-godišnji Obrovčanin, a prenosi Fightsite.hr pa zaključio:

'Trenutno se nalazim na najboljem mjestu, u American Top Teamu (centrala na Floridi, Coconut Creek, op.a.) da se pripremim za ono sto slijedi. Vijesti o borbi stižu uskoro i s nestrpljenjem čekam da vam objavim s kojim velikim imenom se borim. Mogu vam obećati da cu uvijek s ponosom predstavljati našu domovinu i da cu dat zadnju kap krvi da izađem iz kaveza s podignutom rukom. Vidimo se uskoro u kavezu'.