barem prema turcima

Ivan Perišić odlazi iz Splita, ali na Poljud stiže sponzor koji može promijeniti sve!

10.07.2023 u 06:46

Bionic
Reading

Već se danima govori o mogućem povratku hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića u redove Hajduka. No, prema našim informacijama, 34-godišnji Omišanin u utorak se vraća u London i priključuje se pripremama Tottenhama

'Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim Bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija', rekao je Ivan Perišić u prosincu prošle godine, kada se sa svjetskom broncom iz Katra vratio u svoj Omiš.

Naravno, sada se opet vrti 'ta ploća', kao i prošlog ljeta, a kada je Ivan Perišić napuštao milanski Inter.

Pisali smo i tada da je u Perišićevim nogama još klase i svježine za igranje na najvišem nivou, odnosno u ligama i konkurenciji jačoj od hrvatske.

Perišić s Tottenhamom ima ugovor do ljeta 2024. godine, i s obzirom na njegov profesionalni pristup, sigurni smo da ga svojevoljno neće raskidati. Tim prije što i prvi čovjek kluba Daniel Levy, odnosno novi trener Ange Postecoglou itekako računaju na Perišića.

Dakle, dojma smo da se ovog ljeta ipak neće dogoditi taj povratak.

Makar, tko zna... Naime, u nedjelju je turski novinar Yağız Sabuncuoğlu objavio vijest kako ruski Gazprom želi uložiti u Hajduk 30 milijuna eura, sponzorskih, napraviti od Bilih novog prvaka Hrvatske, a od tog bi novca dio otišao baš prema Ivanu Perišiću.

No, ovdje ipak postoji jedno veliko 'ali', jer znamo da je Gazprom ruska tvrtka, a kako su Rusi pod sankcijama zbog napada na Ukrajince, upitno je kako bi se to sponzorstvo prikazalo.