SADA JE SVE JASNO!

Ivan Rakitić otkrio što je njegova supruga Raquel mislila o odlasku u Hajduk

10.09.2024 u 15:36

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 36-godišnji Ivan rakitić, od ovog je ljeta igrač splitskog Hajduka. Prije toga nosio je i dres velike Barcelone, čiji je član bio šest sezona

Naravno, kao igrač katalonskog velikana, za kojeg je igrao uz bok Messiju, Neymaru i Suarezu, Rakitić je i dalje zanimljiv španjolskim medijima.

Pa je tako u Marci objavljen dio njegovih odgovora za Canal Sur Radio. Naravno, najviše je odgovora vezanih baš za taj period u Barceloni, a objasnio ej Rakitić, zašto klub nije osvojio više trofeja.

'Za mene, uz svo poštovanje i ljubav prema svim ekipama, u Barceloni nismo osvajali više titula zbog vlastite dosade i zbog toga što smo mislili o drugim stvarima koje nisu bile vezane za nogomet', izjavio je vrlo samokritičan Rakitić.

Nogometaš, koji sada igra u Hajduku Split, priznao je da su bolni i već povijesni debakli u Ligi prvaka tijekom sezona 17/18 i 18/19, dok je Ernesto Valverde bio na klupi, bili posljedica prevelikog samopouzdanja i manjka napetosti:

'Zeznuli smo protiv Rome i Liverpoola, ali uvjeren sam da nas je pogodila ta dosada zbog osjećaja da smo previše superiorni. Ako ne daješ maksimum, ne pobjeđuješ. Da smo zadržali glad, osvojili bismo još jednu ili dvije Lige prvaka', zaključio je Rakitić.

Objasnio je Rakitić i zašto je iz Saudijske Arabije preselio u Split. Točnije u Hajduk.

'Bila je to odluka srca, a zadnji poticaj dala mi je moja supruga Raquel. Rekla mi je da bi voljela ići s cijelom obitelji. Jednostavno, zbog ponosa što mogu biti u svojoj zemlji, igrati u HNL-u i pokazati svoju zemlju obitelji', pojasnio je Rakitić.