BIVŠI HRVATSKI IZBORNIK

Bilić o Dinamu i najzvučnijem pojačanju Hajduka: Nije to Rakitić iz Barcelone, ali...

31.07.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Slaven Bilić, od srpnja prošle godine trener je saudijskog Al Fateha. Sa svojim klubom u utorak je igrao prijateljsku utakmicu u Zagrebu protiv Lokomotive, a nakon tog dvoboja podijelio je neka razmišljanja

Hrvatski stručnjak na klupi Saudijaca gostovao je u Dnevniku Nove TV.

Evo njegovih razmišljanja o SuperSport HNL-u.

'Očekujem uzbudljivu sezonu, sve bi se trebalo vrtjeti oko Dinama i Hajduka. Dobro rade na transferima. Hajduk radi izvanredne stvari, doveli su Rakitića i Gattusa, to su dvije veličine koje dižu ligu. S tim su natjerali Dinamo da bude jako aktivan u prijelaznom roku, to je dobro za ligu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rakitić dolazi u dobrom stanju, je s 36 godina i nije to Rakitić iz Barcelone, no to ne znači da nije dovoljno dobar da ne donese Hajduku kvalitetu i mirnoću i sve ono što mu nedostaje. Igrači već par godina pucaju pod pritiskom. Nije došao u Split radi kave, sunca ili Šolte. On je ovdje došao osvojiti nešto', dodao je Slaven Bilić.

Osvrnuo se i na nastup hrvatske nogometne reprezentacije na prošlom Europskom prvenstvu gdje su Vatreni ispali u skupini.

'Nije dobro jer nismo prošli grupu, malo je falilo, tih par sekundi - to je istina. Da je bilo dobro, nije, ali su momci zaslužili apsolutni kredit za ono sve što su napravili prije i u Ligi nacija, Svjetskom prvenstvu i otkad je Dalić tu. Euro je mali podbačaj, nadamo se da će sljedeće Svjetsko biti bolje', zaključio je Bilić.